Головна » 2021 » Червень » 26 » Дитячий художній пленер «МАЛЬВОВЕ ДИВО»
09:53
Дитячий художній пленер «МАЛЬВОВЕ ДИВО»

24 червня в КЗ КОР «Меморіальний музей-садиба І.С. Козловського» проходив дитячий художній пленер «МАЛЬВОВЕ ДИВО».

До музею-садиби завітали діти із Гатнинської ОТГ, студії образотворчого мистецтва «Палітра», керівник Анастасія Кравцова; Гатнинської ОТГ, БК села Віта-Поштова, керівник Ірина Костакі; Гребінківської ОТГ, керівник Вікторія Бутенко; Маловільшанської ОТГ, БК села Черкас, керівник Тетяна Фокіна; Бучанської ОТГ, Громадської організації «Український устрій», керівник Оксана Слупська. Також до дитячого пленеру долучились і постійні відвідувачі музею.

Надихнувшись могутнім голосом співака та ознайомившись з його творчим та життєвим шляхом, гості розійшлись у пошуках локацій для малювання. Декого захопила батьківська хатина співака, когось – розмаїття червоних маків, а дехто змальовував річку та верби – які так любив Іван Семенович. Юним відвідувачам надзвичайно сподобалась мальовнича територія музею-садиби і вони залюбки поринули у творчість.

Закінчивши свої роботи, учасників пленеру нагородили подяками від Управління культури Київської обласної державної адміністрації, а також цінними подарунками від музею. Діти передали до фондів музею свої кращі роботи, і з великим захопленням чекають на нову зустріч.

Переглядів: 125 | Додав: sayuoril | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar