Головна » 2021 » Червень » 26 » Квест-гра до Міжнародного дня захисту дітей
09:47
Квест-гра до Міжнародного дня захисту дітей

До Міжнародного дня захисту дітей в КЗ КОР "Меморіальний музей-садиба І. С. Козловського" відбувся захід "Хай щастю дитини не буде кінця".

Директор музею-садиби Івана Семеновича Козловського — Ніна Горобчук почесно привітала дітей зі святом, а також розповіла про основну місію дорослого в житті дитини.

Діти завітали до Батьківської хатини Івана Семеновича, прослухали голос знаменитого земляка, назвали українські народні пісні із репертуару співака, серед якого були пісні на слова Тараса Григоровича Шевченка.

Для малечі було підготовлено захопливу та повчальну квест-гру. Цього разу маленькі гості музею зіграли роль детективів — шукали злодія який поцупив подарунки. Серед підказок на учасників гри чекало багато загадок, шифрів та випробувань. Шлях був нелегким, комусь довелось стати мумією із Єгипту, а комусь проходити через стежку сміливості. Подолавши всі перешкоди діти виявили злодія, він весь час був поряд та всіляко заважав знайти вкрадене. Виявилося, що в дитинстві його ображали та відбирали цукерки, тому він і став лихим. Злодій зрозумів провину і повернув дітям подарунки. На малечу чекали презенти від музею, цукерки, а також іменні грамоти.

Діти залишились в захопленні від гри, а найменша учасниця зжалилась над злодієм та подарувала йому свою цукерку.

Переглядів: 108 | Додав: sayuoril | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar