Головна » 2021 » Грудень » 21 » Підготовка до заходу з вшанування пам'яті всесвітньовідомого тенора ХХ ст. – Івана Семеновича Козловського
17:50
Підготовка до заходу з вшанування пам'яті всесвітньовідомого тенора ХХ ст. – Івана Семеновича Козловського

У Комунальному закладі Київської обласної ради «Меморіальний музей-садиба І. С. Козловського» вже почалася підготовка до заходу з вшанування пам'яті всесвітньовідомого тенора ХХ ст. – Івана Семеновича Козловського.

У стінах музею відбувся ремонт подарованого піаніно, що належало учениці Івана Козловського – Людмилі Добрівській. Ремонт інструменту проводив колишній вчитель Мар’янівської музичної школи Володимир Будз який поділився спогадами про чудові зустрічі з Іваном Козловським.

Пан Володимир двічі зустрічався з Іваном Семеновичем Козловським. Першого разу він з викладачами Мар’янівської музичної школи приїхали до славетного тенора в Москву на Різдво – колядувати. Під час другої зустрічі Володимир Михайлович особисто поїхав до Івана Семеновича по шкільному питанню, згадує, як зустріч завершилася тим, що пан Володимир заспівав різдвяну колядку, а Іван Семенович йому акомпанував.

Володимир Михайлович Будз пропрацював на батьківщині Івана Семеновича з 1981 по 1982 рік, каже що це був незабутній для нього досвід.

Володимир Михайлович подарував фортепіано друге життя, а під кінець своїх спогадів зіграв на ньому.

Музей-садиба продовжує цикл спогадів про Івана Семеновича Козловського, а зі спогадами пана Володимира можна ознайомитися за посиланням: https://youtu.be/YtgTdWjn0Rg

Переглядів: 183 | Додав: sayuoril | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar