Головна » 2021 » Червень » 26 » Відеоролик до Міжнародного дня музеїв
09:44
Відеоролик до Міжнародного дня музеїв

До Міжнародного дня музеїв, працівники КЗ КОР «Меморіального музею-садиби Івана Семеновича Козловського» підготували відеоролик, в якому висвітлюють комплекс заходів, що були приурочені до 120-ї річниці від дня народження видатного тенора – Івана Козловського.

Цілий рік роботи зібрали в одному відеоряді, в якому коротко можна ознайомитись із заходами, що відбувались на мальовничій території музею.

Зокрема, насадженням верби на честь 120-ї річниці від дня народження маестро, Всеукраїнським пленером художників-акварелістів – «МАР’ЯНІВСЬКА ПАСТОРАЛЬ - 2020: ПОДИХ АКВАРЕЛІ», Всеукраїнською науково-практичною конференцією "Доба Української революції 1917-1921 років у житті І.С. Козловського", а також відродженням яблуневого саду – який свого часу посадив сам Іван Козловський разом із Павлом Тичиною, Максимом Рильським, Олесем Гончарем, Миколою Бажаном на згадку про дружбу з Олександром Довженком.

Завершується відеоролик днем пам’яті, на який завітали викладачі та вихованці Мар’янівської дитячої музичної школи, аби поділитися спогадами про славетного земляка.

https://www.youtube.com/watch?v=kqESKx4h5X0

Переглядів: 109 | Додав: sayuoril | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar